POČNIMO S NEČIM IZ NAŠE HLADNE KUHINJE
-
DOMAĆI PRŠUT S MASLINAMA
-
DOMAĆI PRŠUT S DINJOM
-
CARPACCIO OD GOVEĐE PISANICETanko narezana goveđa pisanica, na podlozi salate od rige s parmezanom začinjena i posipana ploškama parmezana
-
ZAKUSKA OD MORSKIH PLODOVASloženi tanjur kiselo začinjenih te razno mariniranih morskih plodova
-
CARPACCIO OD SVJEŽEG LOSOSA-GRDOBINE-TUNJEMarinirani losos – grdobina – tuna tanko narezani, začinjeni limunom i maslinovim uljem
-
MARINIRANI ŠKAMPI S LIMUNOMSvježi jadranski škampi na zelenoj salati s hladnim limun umakom
-
COCKTAIL OD ŠKAMPI S DINJOMRepovi škampi na rezancima salate obloženi dinjom i preliveni cocktail umakom
-
DIMLJENI LOSOS S HRENOMDimljeni losos, svježe ribani hren, toast, maslac
-
LOSOS DELICIJEDimljeni, mariniran, tatar i carpaccio od lososa, limun, maslac, toast
-
SALATA OD RIGE ILI MATOVILCA SA SVJEŽIM BUKOVAČAMA, GOVEĐIM ILI JANJEĆIM FILEOMMatovilac začinjen orahovim uljem i octom od maline
-
SALATA S OVČJIM FETA SIROMRajčica, krastavci, paprika, kapula rezana na kocke oplemenjeno maslinama i svježim ovčjim sirom
-
MOZZARELA S RAJČICOM I BOSILJKOMSicilijanska mozzarela s rajčicom, bosiljkom, maslinovim uljem i balsamico octom
-
LISNATE SALATE S TUNOM
-
SEZONSKA SALATA S PREPRŽENIM PRŠUTOM I PREPEČENCEMRazne salate, crem umak, kockice pršuta, prepečenac
…MOŽDA NEKA TOPLA JUHA…
-
GOVEĐA JUHA S REZANCIMA
-
BOUILLON S JAJEM
-
BISTRA JUHA S STARIM SHERRYEM
-
CREM JUHA OD KRUMPIRA I PORILUKA
-
JUHA OD BROCCOLIA
-
CREM JUHA OD RAJČICE
-
BISTRA RIBLJA JUHA
-
RIBLJI BOUILLABAISEGusta riblja juha s korjenastim povrćem, raznom ribom, škampima, školjkama
…ILI JEDNO TOPLO PREDJELO…
-
RIŽOTO OD ŠKAMPI
-
RIŽOTO OD MORSKIH PLODOVA NA NAČIN KUĆE
-
ZELENI REZANCI SA SVJEŽIM ILI DIMLJENIM LOSOSOM
-
TAGLIATELE S PLODOVIMA MORA
-
ŠPAGETI SA ŠKAMPIMA I PLODOVIMA MORA
-
ZELENI I BIJELI NJOKI SA DIMLJENIM I SVJEŽIM LOSOSOM U UMAKU OD GORGONZOLE
-
FUŽI SA TARTUFIMADomaći istarski fuži s svježim tartufima
-
ŠPAGETI U PIKANTNOM UMAKUPikantni umak pripremljen od raznog povrća i začina
-
ŠPAGETI S PRŠUTOM I PIKANTNIM SIROMS kockicama pršuta obogaćeni špageti u umaku od pikantnog sira
-
GLJIVE NA ŽARURazne svježe šumske gljive na žaru s češnjakom i peršinom
-
ZAPEČENI ŠAMPINJONI PLJESNIVIM SIROM
-
IZBOR POVRĆA NA ŽARU
…A IZ NAŠEG JADRANSKOG MORA…
-
PRVOKLASNA RIBA PO IZBORU S KOLICA (1kg.)
-
RIBA DRUGE KLASE PO IZBORU I ŽELJI (1kg.)
-
PLEMENITA RIBA PEČENA U PEĆNICI (1kg.)Riba po vlastitom odabiru pečena u pećnici s krumpirom na bijelom vinu
-
RIBLJA PLATA (za dvije osobe)Svježa riba, riblji file, lignje, škampi, školjke, blitva s krumpirom
-
ŠKAMPI NA ŽARU ILI BUZARU
-
ŠKAMPI NA RAŽNJIĆU
-
SVJEŽE DAGNJE
-
PLEMENITE ŠKOLJKE PO IZBORU
-
JASTOG PRIPREMLJEN PO VAŠOJ ŽELJI (1KG)
-
LIGNJE NA ŽARU ILI FRIGANELešo krumpir, umak tartar
-
ROLADA OD JASTOGA I MORSKOG LISTA U UMAKU OD PJENUŠCAFile svježeg morskog lista punjen repom jastoga, garniran mješavinom bijele ili divlje riže
-
MORSKI LIST S KAPARIMA I MASLACEM U BIJELOM VINUMorski list, umak od bijelog vina, blitva, krumpir
-
MORSKI LIST U CRVENOM I ZELENOM PAPRUNa laganom crem umaku zgotovljen morski list, riža na maslacu
-
GRDOBINA S TARTUFIMAFilei grdobine u umaku svježih istarskih tartufa, sezonsko povrće, divlja riža
-
FILE GRDOBINE U LIMUN UMAKU S CRVENIM PAPROMOčišćena grdobina, lagani limun umak, blitva u listu, riža
-
REPOVI ŠKAMPI U ČEŠNJAK UMAKUOčišćeni repovi škampi, riža na maslacu, blitva
-
FILE OD LOSOSA S KADULJOM U UMAKU OD GORGONZOLESvježi losos, lagani gorgonzola umak, kadulja, svježe povrće, riža
-
LOSOS STEAK NA ŽARUOdrezani svježeg lososa pečen na žaru, blitva, lešo krumpir
…ILI S NAŠEG ROŠTILJA NA DRVENI UGLJEN…
-
ARGENTINSKI STEAKJuneći ramstek s kosti cca 500 gr.
-
T-BONE STEAKcca 500 gr.
-
RAMSTEKcca 180 gr.
-
RAMSTEKcca 250 gr.
-
GOVEĐI FILEcca 180 gr.
-
GOVEĐI FILEcca 250 gr.
-
JANJETINA ŽARJanjeći hrbat-but-ražnjić
-
JANJEĆI RAŽNJIĆ
-
RAŽANJ OD VIŠE VRSTA MESA S POVRĆEMJuneći, janjeći, svinjski medaljoni s povrćem
Uz sva jela s roštilja serviramo krumpir u foliji s kiselim vrhnjem i začinima i blago pikantni meksički crveni grah.
…A MESNA JELA RADIMO DRUKČIJE?!…
-
GOVEĐI FILE S TARTUFIMAGoveđi file u umaku oplemenjenim svježim istarskim tartufima, gratinirani krumpir, svježe povrće
-
GOVEĐI FILE U ZELENOM I CRVENOM PAPRUU blago pikantnom umaku sa sezonskim povrćem i zapečenim krumpirom
-
SLANI GOVEĐI FILE NA PINJOLI MASLACUGoveđi file u panceti, krumpir u vrhnju, povrće, pinjoli – maslac umak
-
GOVEĐA PISANICA U MERLOT UMAKULagani umak oplemenjen istarskim merlotom, gratinirani krumpir, povrće
-
PISANICA “MAREMONTI”Na goveđu pisanicu položeni repovi škampi, lagani estragon-maslac umak, zapečeni krumpir, blitva
-
GOVEĐA PISANICA S GORGONZOLOMGoveđa pisanica, umak gorgonzola, domaći njoki, povrće na maslacu
-
PUNJENI RAMSTEKRamstek punjen svježim ovčjim sirom, pečen na žaru, pomfrit
-
RAMSTEK S KAPULOMRamstek obložen dimljenom kapulom, pomfrit
-
RAMSTEK “DIJON”U umaku na bazi “dijon” senfa, položen ramstek s svježim povrćem i gratiniranom krumpirom
-
JANJEĆI HRBAT U CRNOM VINU I RUŽMARINUJanjeći hrbat u umaku od crnog vina oplemenjen ružmarinom, povrće, frigani njoki
-
SVINJSKI FILE U PANCETI NA RAŽNJIĆUU pancetu umotan svinjski file, pečen na žaru, krumpir, svježe povrće na maslacu
-
SVINJSKI FILE U BIJELOM VINU I MASLACUU cijelo pečen svinjski file, umak od bijelog vina, krumpir na vrhnju, blitva
-
MEDALJONI OD SVINJSKE PISANICE U PLEMENITOM SIRUNa umaku od plemenitog sira položeni svinjski medaljoni, pomfrit, svježe povrće
PO VAŠOJ ŽELJI UZ PRETHODNU NARUDŽBU ZA ČETIRI I VIŠE OSOBA, PRIPREMAMO IZVRSNA JELA POD PEKOM.
-
JANJETINA S KRUMPIROM (1kg.)
-
TELEĆA KOLJENICA S KRUMPIROM (1kg.)
-
TELEĆI BUBREŽNJAK S POVRĆEM (1kg.)
-
HOBOTNICA S KRUMPIROM – porcija
-
TELEĆA KOLJENICA U FOLIJI S POVRĆEM (1kg.)Pečena u najlon foliji s krumpirom i povrćem u vlastitom umaku
MOŽDA RADIJE NEKI DRUGI PRILOG?
-
GRATINIRANI KRUMPIR
-
POMFRIT
-
LEŠO KRUMPIR
-
KRUMPIR U FOLIJI
-
TJESTENINA NA MASLACU
-
NJOKI FRIGANI
-
DIVLJA RIŽA
-
RIŽA NA BIJELO
-
BLITVA U LISTU
-
RAZNO POVRĆE PO ŽELJI
-
POVRĆE NA ŽARU
-
MEKSIČKI CRVENI GRAH
VAŠA OMILJENA SALATA?
-
MIJEŠANA
-
RAJČICA
-
CRVENI RADIČ
-
MATOVILAC
-
ZELENA PUTARICA
-
KUPUS
-
KRASTAVCI
-
SEZONSKA SALATA
-
RIGA
VEGETARIJANCI
Nismo ni vas zaboravili dragi vegetarijanci!
Za Vaš tanjur kontaktirajte Vašeg konobara ili se prepustite maštarijama šefa kuhinje.
A našim malim gostima nudimo pola bilo kojeg tanjura za samo
Izaberite Vaš omiljeni sir s naše daske sireva!
…A TEK SLASTICE…
-
DESERTNI TANJUR “KREACIJA ŠEFA KUHINJE”Iznenađenje neće izostati
-
MOUSE AU CHOCOLATENeizostavna krema od čokolade iz francuske kuhinje
-
PALAČINKE SA SVJEŽIM SIROM ZAPEČENE
-
PALAČINKE NA NAČIN KUĆEPalačinke s marmeladom od marelice i prženim bademom, prelivene vrhnjem i zapečene
-
SVJEŽE JAGODE U CRVENOM PAPRU
-
ŠUMSKO VOĆE U GRAND MARINEU S UMAKOM OD VANILIJE
-
FLAMBIRANO SEZONSKO VOĆE SA SLADOLEDOM
-
KOLAČI IZ DNEVNE PONUDE
-
SLADOLEDNI KUP S ŠUMSKIM VOĆEM
-
MIJEŠANI SLADOLED
-
VOĆNA SALATA S LIKEROM OD NARANČEVanilija sladoled
-
SORBET
-
COUVERT
I na kraju dragi gosti, nadamo se da ste se uvjerili da nismo ovdje samo slučajno?!
Vaš Evergreen tim Vas pozdravlja, zahvaljuje i raduje ponovnom susretu.
Servis i PDV je uračunat u cijenu. Knjiga žalbe nalazi se kod voditelja.
Vaš Evergreen tim Vas pozdravlja, zahvaljuje i raduje ponovnom susretu.
Servis i PDV je uračunat u cijenu. Knjiga žalbe nalazi se kod voditelja.
Posjetite nas
Andrije Štangera 62, 51410 Opatija, Hrvatska
Telefon: +385 (0)51 703 111
Fax: +385 (0)51 703 400
E-mail: evergreenop@net.hr
Telefon: +385 (0)51 703 111
Fax: +385 (0)51 703 400
E-mail: evergreenop@net.hr
Radno vrijeme
Svaki dan od 10:00 - 00:00
Pratite nas