Restoran Evergreen

O nama

Uljepšajte svoj boravak u Opatiji i posjetite restoran “Evergreen” jer jedinstven je to spoj ljepote, elegancije i vrhunske gastronomije.

Skupljanjem iskustva u zemlji i inozemstvu, 2002. godine otvoren je simpatičan restoran koji odlikuje prirodnim zelenilom, intimnim ambijentom te čini idealno mjesto za izlazak sa obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Besplatan Wi-Fi idealan je za najmlađe naše goste.

Restoran “Evergreen” nalazi se samo jedan kilometar od centra Opatije, na glavnoj prometnici u pravcu Rijeke te par stotina metara udaljen od stare gradske jezgre idiličnog ribarskog mjesta Volosko.

Profesionalnim pristupom poslu, bez improviziranja, praćenjem vinskih i kulinarskih trendova, dokazali smo da smo zasluženo u samom vrhu hrvatske gastronomije.

Mnogi su se već uvjerili u kvalitetu i raznovrsnost ponude, bilo da se radi o jelima pripremljenim u raznim umacima, velikom izboru ribe, mesnih jela ili raznih steakova i janjetine s roštilja na drveni ugljen. Ponuda varira ovisno i o godišnjem dobu, sezoni, ali i željama gostiju, čije želje zapravo tvore sliku restorana “Evergreen”.

Gostima je na raspolaganju i stotinjak vrsta vina te bogat izbor domaćih i stranih likera, cognaca, whiskeya, a možete izabrati i vašu omiljenu cigaru!

Ukoliko smo Vam probudili znatiželju, dođite i uvjerite se sami, a mi ćemo se potruditi da iz našeg restorana otiđete punog želuca sa osmijehom na licu.
Neka tanjur dalje priča….


kvarner-gourmet-logo  opatija-opatijska-rivijera-logo  restaurant-croatica-logo  croatia-logo-80x80  wifi